fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Kemisk peeling

Hem | Estetiska behandlingar | Hudvård | Kemisk peeling

Här kan du boka konsultation för kemisk peeling direkt online!

Vackrare hy med kemisk peeling hos Conturkliniken

Har du besvär med rynkor, pigmentförändringar och grova porer? Du är inte ensam. Orsakerna varierar. Arvsanlag har stor betydelse. Även väder, vind, rökning och solexponering bidrar till att huden åldras.
Om kemisk peeling för en vackrare hy hos Conturkliniken.

Om du överväger att behandla din hud är kemisk peeling en bra metod. Här ger vi dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation innan vi föreslår val av behandling, t ex kemisk peeling.

Kemisk peeling kan hjälpa dig

Inför en behandling för kemisk peeling besöker du oss på Conturkliniken i Stockholm för konsultation. Vi går igenom hur behandlingen anpassas till just din unika hudtyp och dina behov och hur din process kommer att se ut. Du förbereder sedan kemisk peeling genom att använda ett individuellt medicinskt hudvårdsprogram under en tid för att stimulera nybildningen av överhudsceller och bindväv. Genom denna förberedelse av huden förstärks effekten av kemisk peeling och läkningen går snabbare.

kemisk peeling, bild på behandling på Conturkliniken i Stockholm.

Kemisk peeling innebär att gammal hud tas bort och att hudens kvalitet återställs ända ner i läderhudens övre delar. Kemisk peeling reducerar mindre rynkor, stramar upp huden, reducerar ärr, hudbristningar och acne, förminskar porer samt dämpar pigmentförändringar och solskador.Ny och friskare hud läks fram med en effektiv och djupgående behandling. Vid en kemisk peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till nybildning av nya celler.

Kemisk peeling med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar, även kemisk peeling, enligt Conturmetoden: Den bygger på att vi alla är olika och att det finns flera sätt att åtgärda besvären. På Conturkliniken är därför varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska.

Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader. På Conturkliniken i Stockholm använder vi en kombination av olika medicinska hudvårdsprogram som förberedande behandling inför en kemiska peeling.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Naturligt resultat med kemisk peeling

Resultatet av kemisk peeling blir en synbar föryngring av din hud. Den blir slätare, lenare och får ett fräschare utseende. Pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop. Kemisk peeling är både skonsamt och effektivt.

Det finns olika styrkor på kemisk peeling. Val av styrka avgörs av vilka besvär som skall åtgärdas men också vilken konvalensens som du har tid och lust för. Väljer du en lite svagare blandning blir det en obetydlig eller ingen konvalensens du ser frisk och fräsch ut direkt men behandlingen kanske måste upprepas för att uppnå det resultatet som du vill ha. En starkare peeling går djupare ner i hudlagret och ger en avflagning av gammal hud och kräver några dagars konvalescens. Du känner dig helt frisk och pigg men vill kanske inte exponera dig för andra

Här kan du boka konsultation för kemisk peeling direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar