fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Steg för steg

Så här går det till vid en IPL-behandling

1. Konsultation och planering

När du kommer till oss för första gången får du en noggrann konsultation med klinikens lasersköterska ni planerar den behandling som är lämpligast för det du besväras av. Konsultationen är viktig och ger möjlighet att kunna ställa alla frågor, lufta eventuella farhågor och stämma av dina förväntningar. Det allra viktigaste för oss är att du känner dig trygg och har fullt förtroende för oss.

Om du bestämmer dig för en behandling planerar vi den gemensamt och lägger samtidigt upp en plan för hur och i vilken ordning dina besvär ska behandlas och hur resultatet ska underhållas. Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt.

2. Förberedelser

Du kommer att få specifika instruktioner om hur du ska förbereda dig inför IPL-behandlingen – det viktigaste är att du inte är solbränd då ljuset dras till mörkare pigment.

3. Själva behandlingen

Unik teknologi med inbyggd kylning.

4. Tiden efter

Någon konvalescens som hindrar dig från att fungera socialt slipper du med denna behandlingsform. Du kan givetvis kontakta oss när som helst om du har frågor eller funderingar.

5. Risker och bieffekter

En IPL-behandling är en säker och beprövad metod och ger minimalt med biverkningar. Huden kan vara lite röd eller svullen efteråt men detta försvinner på ett dygn. I sällsynta fall kan en mindre blåsa uppstå, men som försvinner snabbt.