Vill du ha fräschare hy? Låt oss på Conturkliniken hjälpa dig med IPL-behandling.

Bild på pågående IPL-behandling i ansiktet på Conturkliniken i Stockholm.

Vad är skin rejuvenation?

En serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret och påverkar och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar och pigmentfläckar. Behandlingen förbättrar också fina acneärr och rodnader efter acneärr, samt reducerar grova porer och reducera fina linjer. Huden nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

För ett gott resultat krävs minst tre till fem behandlingar ibland fler, om du har allvarliga förändringar. Man ser en förbättring efter varje behandling, och du kan själv avgöra hur många gånger du önskar behandling. Som regel är det lämpligt med tre veckor mellan varje behandling

Naturligt resultat med IPL-behandling

Den så kallade IPL (intensivt pulserande ljus) -behandling vi använder bygger på en teknik som utgår från medicinsk laserteknologi vilket vi på Conturklinken i Stockholm har en mycket gedigen erfarenhet av.

Idag använder vi Synerons sk Elosteknik, som är en av marknadens absolut bästa och effektivaste IPL apparater vad gäller patientsäkerhet, komfort och effektivitet. Det finns idag olika maskiner som kallas IPL, men med mycket varierande behandlingsresultat. Synerons E-max har ett inbyggt kylsystem som skyddar huden samtidigt som det är möjligt att ge effektivare behandling.

På Conturkliniken i Stockholm använder vi IPL-tekniken för behandling av pigmentfläckar, missprydande blodkärl samt hudföryngring (sk skinrejuvenation).

Eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation innan vi föreslår val av behandling. På Conturkliniken i Stockholm är vi mer än 20 års vana vid att kombinera olika behandlingsmetoder för det bästa och mest bestående resultatet.