fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Så här går det till vid borttagning av pigmentfläckar

1. Konsultation och planering

För att bäst kunna rådgöra med dig om vilken behandling som är mest lämplig börjar vi alltid behandlingen med en konsultation. Då kan du också ställa alla frågor som du eventuellt har och få en noggrann information om hur du bäst sköter de behandlade området efter.

2. Förberedelser

Huden bör ej vara solbränd inför behandlingen. Annars krävs inga förberedelser.

3. Själva ingreppet

Efter att området som skall behandlas rengjorts så startar laserbehandlingen som kan upplevas som små ”snärtar” och kännas lite varmt. Smärtan är låg men du känner som små stick.

4. Tiden efter

Det är viktigt att smörja de behandlade områdena med mjukgörandekräm några gånger dagligen. I övrigt kan du sköta huden som vanligt.

5. Risker och bieffekter

Det är förenat med mycket små risker att ta bort pigmentsfläckar. Kontakta oss gärna på Conturkliniken i Stockholm för en personlig konsultation, så berättar vi mer i detalj om hur processen går till hos oss och även prata mer om hur vi kan hjälpa just dig.