fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Missprydande blodkärl

Hem | Estetiska behandlingar | Laserbehandling | Missprydande blodkärl

Här kan du boka konsultation för att ta bort missprydande kärl direkt online!

Tycker du det är besvärligt med röda kinder, röd näsa eller synliga och ytliga kärl?

Nästan alla drabbas av ytliga blodkärl, både kvinnor och män i alla åldrar. Många människor besväras helt i onödan av brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa, eldsmärken, och rodnad vid rosacea och i ärr.
Ta bort missprydande synliga blodkärl med laser hos Conturkliniken i Stockholm.

Överväger du en laser / IPL-behandling mot missprydande blodkärl? Nedan kan du läsa hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Vi har inte alla Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Ta bort missprydande blodkärl med laser / IPL-behandling

Missprydande blodkärl kan drabba vem som helst, oavsett ålder och kön. I regel finns inga medicinska risker med missprydande blodkärl, de är mer estetiskt störande. Orsakerna till problemen är varierande men arvsanlag har stor betydelse. Hormonell påverkan som t ex graviditet, rosacea , överdriven solning eller trauma kan bidra till missprydande blodkärl.

Det är skillnad på vanlig laser och IPL-teknik. En vanlig laser producerar ljus av en våglängd, medan en IPL-maskin producerar ljus med många våglängder. Ljuset absorberas av t ex pigment i hår eller i de röda pigmenten i blodkärlet och omvandlas till värme. Detta gör att hårroten förstörs, blodet i kärlet koagulerar och kärlet tillbakabildas. Båda metoderna ger samma resultat. IPL betyder Intense Pulsed Light. Det är intensivt pulsat ljus som sänds ut i pulserande vågor.

Den så kallade IPL-behandling vi använder bygger på en teknik som utgår från medicinsk laserteknologi, vilket vi på Conturklinken i Stockholm har en mycket gedigen erfarenhet av. Idag använder vi ELOS-teknologin. Det är marknadens bästa IPL-apparat vad gäller patientsäkerhet, komfort och effektivitet. Apparaten har ett inbyggt kylsystem som skyddar huden och samtidigt ger en effektivare IPL-behandling.

En laser / IPL-behandling kan hjälpa dig mot missprydande blodkärl

Vi på Conturkliniken i Stockholm tar enkelt, snabbt och säkert bort dina missprydande blodkärl. Modern laser/IPL-behandling ger ett mycket gott resultat. Behandlingen fungerar bäst på ytliga missprydande blodkärl i ansiktet, där du dessutom får en strukturförbättring av huden. Den är också effektiv mot andra missprydande blodkärl som brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa och eldsmärken. Diffus rodnad utan kärl är däremot svårt att få bort. Kärl i ärr kan även dessa blekas. På benen får man det bästa resultatet med injektionsbehandling.

På Conturkliniken i Stockholm använder vi också IPL-tekniken för hårborttagning, behandling av pigmentfläckar och hudföryngring (s k skin rejuvenation).

Här kan du boka konsultation för att ta bort missprydande kärl direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar