fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Borttagning av tatueringar

Hem | Estetiska behandlingar | Borttagning av tatueringar

Här kan du boka konsultation för tatueringsborttagning direkt online!

Har du tröttnat på din tatuering?
Vi på Conturkliniken är experter på borttagning av tatueringar

Många kommer till oss på Conturkliniken i Stockholm för att ta bort sin tatuering. Och våra patienter är nöjda med resultatet. Överväger du att påbörja behandling för att ta bort din tatuering?
Om borttagning av tatuering hos Conturkliniken.

Här nedan kan du läsa om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom du är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Därför börjar vi alltid med en personlig konsultation innan inför borttagning av tatuering.

Speciallaser hjälper dig att ta bort tatuering

På Conturkliniken i Stockholm använder vi oss av en speciallaser för borttagning av tatuering, en så kallad Q-switchad Yag-laser. För att få bort en tatuering krävs flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs avgörs av storleken på tatueringen och vilka färger som använts i tatueringen.

Så fungerar det

Med laserbehandling kan vi ta bort en oönskad tatuering. Yag-lasern bygger på att laserljuset kommer med en hög hastighet att de färgpigment som använts vid tatueringen helt enkelt slås sönder och dessa tas sedan om hand av vita blodkroppar.

Det krävs flera behandlingar för borttagning av tatuering. Hur många behandlingar som krävs exakt är svårt att säga i förväg. Det beror bl.a på hur tatueringen är gjord och vilka färger den innehåller. Behandlings-intervallet är i regel 8 veckor.

Att ta bort tatuering med flera färger är oftast inget problem. Den gröna färgen kan dock vara svår att få bort. En del tatueringar försvinner helt efter laserbehandling. Ibland syns pigmentrester eller en ljus relief efter borttagning av tatuering. Det man brukar kalla kosmetiska tatueringar, dvs läpplinjer och ögonbryn, kan vara svåra att få bort eftersom man kan ha använt färgpigment som ändrar färg under behandlingen. Däremot kan så kallade asfalttatueringar, dvs när asfalt kapslat in sig i huden vid skador, tas bort.

Se före- och efterbilder
Frågor och svar om tatueringsborttagning
Här kan du boka konsultation för tatueringsborttagning direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar