Steg för steg

Så här går det till vid borttagning av pigmentfläckar

Boka konsultation för behandling
botox i ansikte hos äldre kvinna

1. Konsultation och planering

För att bäst kunna rådgöra med dig om vilken behandling som är mest lämplig börjar vi alltid behandlingen med en konsultation. Då kan du också ställa alla frågor som du eventuellt har och få en noggrann information om hur du bäst sköter de behandlade området efter.

2. Förberedelser

Huden bör ej vara solbränd inför behandlingen. Annars krävs inga förberedelser.

3. Själva ingreppet

Efter att området som skall behandlas rengjorts så startar laserbehandlingen som kan upplevas som små ”snärtar” och kännas lite varmt. Smärtan är låg men du känner som små stick.

behandling mot melassma

4. Tiden efter

Det är viktigt att smörja de behandlade områdena med mjukgörandekräm några gånger dagligen. I övrigt kan du sköta huden som vanligt.

5. Risker och bieffekter

Det är förenat med mycket små risker att ta bort pigmentsfläckar. Kontakta oss gärna på Conturkliniken i Stockholm för en personlig konsultation, så berättar vi mer i detalj om hur processen går till hos oss och även prata mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00 alternativt maila till info@conturkliniken.se.

Boka konsultation

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Om bonuskortet
bonuskort på conturkliniken för 15% på en behandling