Laserpeeling

Hudföryngring med laser hos Conturkliniknen® i Stockholm

Boka konsultation för laserpeeling
ansiktsbehandling med laserpeeling

På Conturkliniken i Stockholm har vi sedan 1995 behandlat ansikten med marknadens absolut bästa laserutrustning.

Modern laserteknik ger säkerhet, komfort och effektivitet

När huden åldras blir dess elasticitet sämre. Detta i kombination med att mängden underhudsfett minskar gör att rynkor i hudplanet och tecken på generellt åldrande framträder. Ett ansiktslyft stramar visserligen upp den hud som hänger, men om man inte åtgärdar hudens kvalitet blir resultatet ett lyft ansikte med åldrad hud.

kirurg undersöker kvinna inför kombinationsbehandling av ansikte

Boka tid

Om du överväger att göra en laserbehandling kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka konsultation online

När ett ansiktsområde behandlas kombineras det ofta med en kemisk peeling i övriga områden i ansiktet för att få en optimal helhetsbild med föryngring av hela ansiktets hud.

En laserpeeling ersätter inte att ansiktslyft men kan med fördel kombineras med detta och du uppnår då såväl lyftets effekt som hudföryngringen, vilket ger det absolut bästa och naturligaste resultatet men med bibehållna karaktärsdrag. För att bevara och underhålla resultatet rekommenderar vi ofta att laserpeeling kombineras med Conturklinikens medicinska hudvårdsprogram.

Fraktionerade laserbehandlingar anpassade efter dina behov

ActiveFX är ett perfekt behandlingsalternativ om du:

 • Inte kan vara borta från arbetet under en längre tid
 • Vill ha märkbara resultat med minimal återhämtningstid
 • Vill behandla pigmentförändringar, fina linjer och rynkor

ActiveFX ger en märkbar effekt på huden:

 • Ger upphov till omedelbar kollagensammandragning
 • Minskar rynkor och fina linjer samt mjukar upp djupare rynkor i pannan
 • Förbättrar märkbart hudton och textur
 • Stimulerar ny kollagenbildning

Så fungerar fraktionerad laserbehandling

När det gäller fraktionerad laserbehandling väljer vår läkare tillsammans med dig mellan ActiveFX, DeepFX eller TotalFX.

Vilken behandling som är mest lämplig kommer ni fram till gemensamt beroende på din hud, vilka problem du har och vilken livsstil du har just vid detta tillfälle. Behandlingarna har nämligen olika lång konvalensens och efterbehandling.

tjej får behandling med laserpeeling

ActiveFX + DeepFX = TotalFX – marknadens bästa laserkoncept

 • Kombinerar DeepFX och ActiveFX
 • Förbättra fina linjer, rynkor, ärr, hudton, struktur och pigmentering – allt på en gång åstadkomma dramatiska resultat på bara en behandling
 • Få en behandling med minimal återhämtningstid

TotalFX är en revolutionerande fraktionerad behandling som kombinerar DeepFX och ActiveFX. DeepFX använder en mycket smal laserstråle för att ta bort kolumner av vävnad djupt nere i hudlagren. Kroppen läker därefter huden, vilket stimulerar kollagentillväxten och förbättrar utseendet av rynkor, ärr och fina linjer.

ActiveFX använder en större laser för att behandla det övre lagret av huden. Denna behandling tar bort oönskad pigmentering och förbättrar fina linjer och struktur. En behandling med TotalFX stimulerar kollagentillväxt i upp sex månader – en tillväxt som kan förbättra utseendet på: ärr, rynkor, fina linjer, hudton, struktur och pigmentering.

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00 alternativt maila till info@conturkliniken.se.

Boka tid

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Läs om bonuskortet
bonuskort på conturkliniken för 15% på en behandling

På Conturkliniken i Stockholm har vi sedan många år utvecklat olika metoder och behandlingar som ger en reell hudföryngring. Vi har sedan 1995 arbetat med UltraPuls®laserteknik. Coherent Ultrapulslaser är den mest avancerade och säkraste lasern för denna typ av rynkbehandling.

Rynkor och solskadad hud i ansiktet kan behandlas effektivt med Ultrapulslasern. Resultatet blir en hudföryngring med en ny hud som är slätare och stramare tack vare att man åstadkommer en nybildning av hudens ytlager, samt kollagen och elastin som ger huden dess ungdomlighet och spänst. Beroende på önskemål och behov kan hela ansiktet eller områden runt t ex runt ögon eller mun behandlas.

Fakta om fraktionerad laserbehandling

ActiveFX

 • Behandlar pigmentförändringar, fina linjer och rynkor kort konvalescens minimal återhämtningstid
 • ActiveFX använder laserljus med hög energi för att interagera med hudens yta. Den höga energin gör att det övre skiktet på huden lossnar och ett lager med ny hud med bättre färg och konsistens återbildas.

Laserstrålen appliceras i ett fraktionerat mönster vilket lämnar mellanrum med orörd hud. Denna teknik gör att läkningsprocessen går betydligt snabbare, vilket i sin tur göra att du kan återgå till normala aktiviteter tidigare.

DeepFX

 • Behandlar veck, ärr och rynkor
 • Förbättrar märkbart hudton och textur
 • Stimulerar ny kollagenbildning och jämnar ut huden ger len och mjuk hud i ansiktet och runt ögonen, på övre delen av bröstkorgen, hals, händer och armar.

DeepFX använder, precis som ActiveFX, laserljus med hög energi för att interagera med hudens yta, men går djupare in i huden. Den höga energin gör att det övre skiktet på huden lossnar och ett lager med ny hud med bättre färg och konsistens återbildas. Genom att gå djupare inleds även en helande process som främjar en organiserad kollagenstruktur som skapar mer normal hud. Denna process jämnar ut ytans struktur och ojämnheter i huden. DeepFX appliceras i ett fraktionerat mönster, vilket lämnar mellanrum med orörd hud. På så sätt påskyndas läkningsprocessen.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år