Laserpeeling

Slipa huden med laserpeeling för en flexibel föryngring av din hud

Boka konsultation för laserpeeling
kvinna får behandling med laserpeeling

Önskar du på ett effektivt och flexibelt sätt få en uppfräschning av din hy i ansiktet? Då är hudslipning med laserpeeling en metod väl värd att testas.

Modern laserteknik ger säkerhet, komfort och effektivitet. På Conturkliniken i Stockholm har vi i mer än 20 år utfört ansiktsbehandlingar med moderna och säkra metoder som med laser ger en reell hudföryngring. En stor fördel med laserpeeling som metod är att den förbättrar hudens kvalitet, vilket man inte påverkar genom enbart exempelvis ett ansiktslyft.

Vad innebär en laserpeeling?

När huden åldras blir dess elasticitet sämre. Detta i kombination med att mängden underhudsfett minskar, gör att rynkor i hudplanet och tecken på generellt åldrande framträder.

Vi på Conturkliniken kan behandla rynkor och solskadad hud i ansiktet effektivt genom en hudslipning med Ultrapulslaser. Resultatet blir en hudföryngring med en stramare och slät hy, tack vare att man åstadkommer en nybildning av hudens ytlager, samt av kollagen och elastin som återger huden dess ungdomlighet och spänst. En hudslipning med laserpeeling ersätter inte ett ansiktslyft men kan med fördel kombineras med detta, eftersom du då uppnår såväl lyftets effekt som hudföryngringen, vilket ger det absolut bästa och naturligaste resultatet men med bibehållna karaktärsdrag.

Hos oss på Conturkliniken använder vi oss av Coherent Ultrapulslaser från UltraPuls®laserteknik. Detta är den mest avancerade utrustningen för laserslipning som finns på marknaden idag, och är mycket väl lämpad för den här typen av rynkbehandling.

ansiktsbehandling med laserpeeling på tjej

Boka din konsultation

Välkommen att boka tid för konsultation hos en av våra sköterskor eller läkare. Här kan du även boka tid för återbesök hos sköterska, och för injektionsbehandling. Välkommen!

Boka tid online

Vad kostar en laserpeeling?

Vill du veta mer om vad en laserpeeling kostar?

Se våra priser här

Fraktionerad laserbehandling – hur går det till?

På Conturkliniken utför vi hudslipning med laserpeeling i form av fraktionerade laserbehandlingar, vilket innebär laserljus med hög energi som via Coherent Ultrapulslaser får interagera med hudens yta. Den höga energin gör att det övre skiktet på huden lossnar och ett lager med ny hud med bättre färg och konsistens återbildas.

Laserstrålen appliceras i ett fraktionerat mönster vilket lämnar mellanrum med orörd hud. Tack vare den här tekniken får du slät hy fortare eftersom läkningsprocessen går betydligt snabbare, vilket i sin tur gör att du kan återgå till normala aktiviteter tidigare.

ActiveFX

Ideal laserpeeling för behandling av pigmentförändringar, fina linjer och rynkor.

DeepFX

Perfekt för veck, ärr och rynkor, då den märkbart förbättrar hudton och textur. Deep FX går djupare ner i huden och stimulerar på så vis en ökad kollagenproduktion och mer organiserad kollagenstruktur – den verkar med andra ord för en jämnare hudyta.

TotalFX

Kombinationsmetod som kombinerar ActiveFX och DeepFX. Den här typen av laserpeeling förbättrar fina linjer, rynkor, ärr, hudton, struktur och pigmentering – allt på en gång, vilket åstadkommer dramatiska resultat på bara en behandling. En behandling med TotalFX stimulerar kollagentillväxt i upp sex månader – en tillväxt som kan förbättra utseendet på både: acneärr, rynkor, fina linjer, hudton, struktur och pigmentering.

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00, alternativt maila till info@conturkliniken.se.

Boka tid direkt online

Se våra före- och efterbilder

Ett resultat av förstklassiga behandlingar i kombination med patientens mål och förutsättningar.

Före- och efterbilder
botox i ansikte hos äldre kvinna

Resultat efter en laserpeeling

En hudslipning med laserpeeling innebär en markant förbättring av hudens kvalitet, hudton, ytstruktur och pigmentering. Tack vare att hudens djupare lager stimuleras, ger laserpeelingen både en jämn och fräsch hudstruktur, och även en viss hudåtstramning som bonus. Tack vare den fraktionerade lasern som alltså lämnar små områden av obehandlad hud emellan de behandlade, går både läkningen snabbare och upplevs även mer human.

Det i sig innebär att du inte behöver vara borta från jobbet lika länge. Beroende på vilken behandlingsmetod för laserpeeling – ActiveFX, DeepFX eller TotalFX – du väljer, kan det krävas upprepade behandlingar för att nå det önskade resultatet. Vi på Conturkliniken lägger stor vikt vid vårt första konsultationssamtal med dig som patient, då detta sedan blir vägledande för din behandling. Vi går noggrant igenom dina förväntningar, förutsättningar och mål, samt sätter upp en helt individuell behandlingsplan utifrån dessa.

Vilken behandlingsmetod som passar just dig bäst beror både på dina individuella fysiska förutsättningar, och ditt leverne idag liksom hur lång konvalescenstid du har möjlighet att avvara. Oavsett vilken behandlingsmetod som väljs för din laserpeeling, kommer vi på Conturkliniken att vara så behjälpliga, närvarande och tillgängliga som vi bara kan, så att du ska kunna få svar på dina frågor både innan, i samband med och efter din genomförda laserpeelingsbehandling.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 27 år