Hudvårdsprogram

Hudvård för dig med problemhy som acne & torr hy

Boka konsultation inom hudvård
hudvård anpassad för äldre kvinna

Det går alltid att få en hud som ser friskare ut, oberoende av din ålder. Vi föds alla med en mjuk och fin hud. Men under årens lopp påverkas huden av vårt normala åldrande och av yttre faktorer som solljus, luftföroreningar, klimat och rökning. Elasticiteten avtar successivt samtidigt som underhudsfettet minskar.

Resultatet blir att vi drabbas av rynkor i hudplanet och djupare veck i panna och runt munnen. Genom en, eller en kombination av olika behandlingar kan dessa tecken på åldrandet åtgärdas.

I mer än 20 år har vi arbetat med medicinsk hudvård och vet vad som är bäst på marknaden just nu

Om du överväger att behandla din hud kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig.

Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

De hudvårdsprogram vi valt att arbeta med är så kallade medicinska hudvårdsprogram, där en del av behandlingen består av receptbelagda produkter, vilket innebär att de har en helt annan effekt än traditionella hudvårdsprodukter.

Vi kan även kombinera med IPL-behandling, kemisk peeling, laserpeeling och injektionsbehandlingar, allt beroende på vad du önskar åtgärda och vilket resultat du önskar.

hudvårdsprodukt på man

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Våra hudvårdsprogram

På Conturkliniken i Stockholm har vi valt att arbeta med vad vi anser de bästa medicinska hudvårdsprogrammen: ZO Skin Health, Jan Marini MD och Vi-Derm. Genom att kombinera dem hittar vi alltid en lösning som passar varje hudtyp.

Ett medicinskt hudvårdsprogram kan hjälpa dig
Vi har många nöjda patienter som gärna låter oss visa sina bilder. I behandlingen ingår kostnadsfria återbesök var sjätte vecka eller så ofta som du behöver.

Zo Skin hudvård

ZO Skin Health

ZO Skin Health By Zein Obagi är ett hudförbättrande krämprogram som hjälper mot:

 • Rynkor och linjer
 • Minskad spänst och elasticitet
 • Stora porer
 • Kvisslor och ärr efter kvisslor
 • Grå och glåmig hud
 • Ojämn ohud
 • Solskadad hud

ZO Skin Health används av personer som:

 • Inte är redo för receptbelagda anti-age hudvårdsprodukter
 • Vill njuta livet ut av frisk hud och bevara resultaten av Obagi Nu-Derm
 • Vill mildra vissa bi-effekter från Rx-hudvårdsprodukter, utan att försämra resultaten
 • Har naturlig frisk och aktiv hud, och vill se till att den bibehålls
Vi derm hudvård

Vi-Derm

Vi-Derm används för att förfina och förbättra din hys kvalitet mellan dina behandlingar. Vi Derm hjälper att:

 • Förbättra tonen, texturen och klarheten i din hud
 • Ta bort eller minimera åldersfläckar, fräknar och hyperpigmentering
 • Mjuka upp linjer och rynkor
 • Förbättrar hudens tillstånd vid acne och minskar eller tar bort acneärr
 • Stimulerar produktionen av kollage, för en fastare och mer ungdomlig hud
Jan Marini Hudvård

Jan Marini MD

 • Medicinsk hudvård som håller toppklass vad gäller kvalitet och resultat
 • Både kvinnor och män i alla åldrar med hudproblem som solskada, rynkor och linjer, pigmentfläckar, sträckmärken, rosacea och acne m.m. har nytta av Jan Marinis effektiva produkter
 • Alla produkter är allergigodkända och ej testade på djur
 • Jan Marini Skin Research startades av hudforskaren Jan Marini i San Diego, Californien
hudvård anpassad för äldre kvinna

Vad kostar medicinsk hudvård?

Funderar du på en hudvårdsbehandling?

Se våra priser här

Se våra före- och efterbilder

Ett resultat av förstklassiga behandlingar i kombination med patientens mål och förutsättningar.

Före- och efterbilder
botox i ansikte hos äldre kvinna

Våra hudvårdsprogram stimulerar kollagentillväxten. Hudvårdsbehandlingen gör att fina linjer och rynkor reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras samt att stora porer påverkas till det bättre. Huden får en jämnare färg och blir mer motståndskraftig.

ZO Skin Health, Jan Marini MD och Vi-Derm är hudvårdsprogram med produkter som innehåller C-vitamin, A-vitamin, fruktsyror och pigmentreglerande krämer. Principen är att peela bort gammal hud och bygga upp ny friskare hud. Hudvårdsprogrammen korrigerar pigmentstörningar, stimulerar cirkulationen och hjälper till att bygga nytt kollagen.

Samtliga hudvårdsprogram bygger på samma principer. Det är problemets art eller graden av besvär som avgör vilket hudvårdsprogram som är lämpligast.

Resultatet blir en friskare hud – vilket både känns och syns

Då varje patient är speciell kan man inte använda samma strategi för alla utan på Conturkliniken i Stockholm har vi valt att arbeta med olika hudvårdskoncept för att kunna skapa den kombination som ger dig bästa möjliga individuella behandling beroende på problem och vad du själv önskar uppnå.

Våra hudvårdsprogram stimulerar hudcellerna så att produktionen av elastin och kollagen ökar, samtidigt ökar blodcirkulationen och cellernas vätskehalt tilltar. Du får en fastare och friskare hud med bättre lyster. Ojämna hudtoner korrigeras och orenheter som kan orsaka problem försvinner.

För att uppnå optimalt bra resultat i varje enskilt fall utformar vi behandlingen i samråd med dig och utgår från just din hudtyp och de problem du upplever. Allt beroende på hur din hud ser ut med avseende på t ex solskador, kärl, stora porer eller andra förändringar så skräddarsyr vi din behandling.

Givetvis kan ett hudvårdsprogram inte alltid lösa alla problem. Hudvårdsprogrammen används ofta i kombination med IPL, kemisk peeling eller laserpeeling för att uppnå ett optimalt resultat.

ansiktsoperation äldre kvinna