Medicinsk hudvård

Vi har lång erfarenhet av att behandla olika typer av hudproblem med medicinsk hudvård

Boka konsultation inom medicinsk hudvård
Estetisk behandling hos kvinna

Acne och acneärr

Vi har ett unikt medicinskt hudvårdsprogram för behandling av acne och acneärr, men också kombinationsbehandlingar för svåra acneärr och liknande hudproblem.

Läs mer om behandling
hudvård anpassad för äldre kvinna

Hudvårdsprogram för hudbehandling

Våra program för medicinsk hudvård med krämbehandlingar, stimulerar hudcellerna så att produktionen av elastin och kollagen ökar. I mer än 20 år har våra hudspecialister arbetat med medicinsk hudvård och vi håller oss ständigt uppdaterade om utvecklingen av de bästa hudvårdsbehandlingarna, metoderna och teknikerna.

Våra hudvårdsprogram
laserbehandling i ansiktet på man

IPL-behandling

På Conturkliniken i Stockholm använder vi IPL (intensivtpulserande ljus)-tekniken för hudbehandling av pigmentfläckar, missprydande blodkärl samt hudföryngring (s.k. skin rejuvenation).

Mer om IPL-behandling

Behandling av Rosacea

Rosacea är en kronisk inflammatorisk sjukdom som kan åtgärdas med hjälp av hudbehandling. En laser / IPL-behandling kan hjälpa dig mot hudproblem som Rosacea och missprydande blodkärl.

Mer om behandling mot Rosacea

Funderar du på en estetisk behandling eller hudbehandling?

Se våra priser här
pågående ansiktsbehandling

Kemisk peeling

Om du önskar en ordentlig uppfräschning av din hud är kemisk peeling en bra hudbehandlingsmetod. För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmoniserar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. En kemisk peeling kombineras fördelaktligen med medicinsk hudvård i ett hudbehandlingsprogram.

Mer om kemisk peeling
kvinna får behandling med laserpeeling

Laserpeeling

När huden åldras blir dess elasticitet sämre. Få bättre hy, mindre hudproblem och mindre rynkor med laserpeeling. En hudbehandling med modern laserteknik ger säkerhet, komfort och effektivitet.

Mer om laserpeeling

Pigmentfläckar

Det går alltid att få en hud med mindre fläckar och jämnare hudfärg. Våra hudspecialister på Conturkliniken utför hudbehandling och borttagning av pigmentfläckar med medicinska hudvårdsprodukter och/eller medicinsk peeling.

Om behandling av pigmentfläckar

Skönt att slippa sminka mig för att känna mig fräsch
Jag hade en ganska tråkig, grovporig hud med ojämn färg, acneärr och viss acne som aldrig ville ge med sig. För att känna mig fräsch var jag tvungen att lägga på foundation varje dag. Jag beslöt mig för att söka hjälp och kontaktade Conturkliniken.

Boka en konsultation för hudbehandling

Här kan du boka tid för en konsultation om dina hudproblem, hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Unik rabatt för våra trogna kunder!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

För våra stamkunder
bonuskort på conturkliniken för 15% på en behandling

Hudbehandlingar hos Conturkliniken

På Conturkliniken har vi lång erfarenhet av att behandla olika typer av hudproblem och utföra hudvårdsbehandlingar, både i form av punktinsatser men även som övergripande hudbehandlingar med medicinsk hudvård. Vi tar hand om din hud i form av så väl hudvårdsbehandlingar koncentrerade till ansiktet, så väl som huden på övriga kroppen.

Behandlingar mot olika hudproblem

Oavsett om du är ute efter en behandling mot hudproblem som acne eller acneärr, en behandling mot rosacea eller kanske en allmän ansiktsföryngring genom ansiktsrejuvenation, så har vi på Conturkliniken goda möjligheter att hjälpa dig.

Hudvårdsrutiner och ansiktsbehandlingar hänger ihop på flera sätt, och hos oss får du alltid ett inledande första konsultationssamtal som vägleder resten av din behandling. Alla hudtyper är individuella och därför är alla våra hudvårdsbehandlingar och estetiska behandlingar förstås också det.

Individuell hudvård och hudbehandling

Vi arbetar efter Conturmetoden, vilket innebär att vi dels kombinerar olika metoder både i form av medicinskt hudvårdsprogram, och även vad gäller eventuella andra hudbehandlingar, för att få fram en helt och hållet individuellt anpassad hudbehandling efter dina förutsättningar. Detta tillvägagångssätt ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid, såväl som lägre totalkostnader.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet eller hudbehandlingen, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även i högsta grad för oss.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år