Ultherapy

Ultherapy behandling hos Conturkliniken® i Stockholm

Boka konsultation för Ultherapy
ansiktsoperation äldre kvinna

Tycker du att det hänger lite men är för tidigt med kirurgi? Du är inte ensam för de flesta tappar huden med tiden fasthet och blir slapp.

man som får laserbehandling i ansiktet

Om du överväger att göra något åt detta men vill ej göra något kirurgisk ingrepp kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka konsultation direkt online

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons ålderstecken på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

En behandling med Ultherapy kan hjälpa dig!

Har huden blivit slapp och känns mindre fast? Kanske har ögonbrynslinjen sjunkit så att det ser ut som om du har för mycket ögonlock? Vill du förbättra käklinjen men känner att operation är ett allt för stor steg. Då är Ultherapy den rätta behandlingen.

Ultherapy ger ett lyft och ökad spänst i huden Lyfter ögonbrynslinjen vilket ger ett mer öppet öga och då ett yngre utseende. Behandlas halsen blir även den huden stramare och käklinjen tydligare. Förutom de synliga effekterna av att lyfta och strama upp huden, finns det också ett osynligt resultat av Ultherapy med skapandet av nytt kollagen, som hjälper huden att behålla sin ungdomlighet.

Återuppbyggnaden av huden startar direkt efter en behandling. Den fulla effekten byggs gradvis upp under 4 – 12 månader.

Effekten i huden av Ultherapy är att den stimulerar tillväxten av nya kollagen. En gradvis åtdragande och uppstramande effekt inträffar, vilket resulterar i ett naturlig lyft av huden över tiden.

tjej blir undersökt av kirurg innan behandling

Vad är Ultherapy?

Ultherapy är en ultraljudsbehandling.

Den skiljer sig helt från andra kosmetiska behandlingar eftersom det når kirurgiska djupet utan att skada ytan på huden. Detta gör att du kan lämna kliniken utan att det syns att du genomgått en mycket effektiv behandling. I likhet med andra ultraljud placeras en slät applikator på huden, på en skärm ser din läkaren en bild som gör att han vet exakt vart energin kommer att skickas. Samma applikator används sedan för att leverera låga nivåer av fokuserade värme i precis rätt djup under huden för att uppnå en positiv effekt, samtidigt som ytan av huden är helt opåverkad.

Ultherapy: Video med före- och efterbilder

YouTube video

Video: Så fungerar Ultherapy

YouTube video

Boka en konsultation för Ultherapy direkt online

Boka tid

Conturmetoden® – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmoniserar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.