fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Ultherapy

Här kan du boka konsultation för Ultheraphy direkt online!

Om Ultherapy hos Conturkliniken®

Tycker du att det hänger lite men är för tidigt med kirurgi? Du är inte ensam för de flesta tappar huden med tiden fasthet och blir slapp.
Ta bort missprydande blodkärl på halsen och i ansiktet hos Conturkliniken.

Om du överväger att göra något åt detta men vill ej göra något kirurgisk ingrepp kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons ålderstecken på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

En behandling med ULTHERPY kan hjälpa dig!

Har huden blivit slapp och känns mindre fast? Kanske har ögonbrynslinjen sjunkit så att det ser ut som om du har för mycket ögonlock? Vill du förbättra käklinjen men känner att operation är ett allt för stor steg. Då är Ultherapy den rätta behandlingen.
Ultherapy ger ett lyft och ökad spänst i huden  Lyfter ögonbrynslinjen vilket ger ett mer öppet öga och då ett yngre utseende. Behandlas halsen blir  även den huden  stramare och käklinjen tydligare. Förutom de synliga effekterna av att lyfta- och strama upp huden, finns det också ett osynlig resultat av Ultherapy med skapandet av nytt kollagen, som hjälper huden att behålla sin ungdomlighet.

Återuppbyggnaden av huden startar direkt efter en behandling. Den fulla effekten byggs gradvis upp under 4 – 12 månader.

Vad är ULTHERPY?

Ultherapy är en ultraljudsbehandling. Den skiljer sig helt från andra kosmetiska behandlingar eftersom det når kirurgiska djupet utan att skada ytan på huden. Vilket gör att du kan lämna kliniken utan att det syns att du genomgått en mycket effektiv behandling. I likhet med andra ultraljud placeras en slät applikator på huden, på en skärm ser din läkaren en bild som gör att han vet exakt vart energin kommer att skickas.  Samma applikator används sedan för att leverera låga nivåer av fokuserade värme i precis rätt djup under huden för att uppnå en positiv effekt, samtidigt som ytan av huden är helt opåverkad.

Effekten i huden av energin är att den stimulera tillväxten av nya kollagen.  En gradvis åtdragande och uppstramande effekt inträffar, vilket resulterar i ett naturlig lyft av huden över tiden.

Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmoniserar  med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden: För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Ultherapy: Video med före- och efterbilder

Video: Så fungerar Ultherapy

Om behandlingen: Ultherapy steg för steg:

1. Konsultation och planering

När du kommer till oss för första gången får du träffa en läkare och/eller sköterska för att kunna ställa alla frågor, lufta eventuella farhågor och stämma av dina förväntningar. Det allra viktigaste för oss är att du känner dig trygg och har fullt förtroende för oss.

Vid konsultationen får du också se bilder på resultat av liknande ingrepp som är gjorda här på Conturkliniken i Stockholm. Inför en del av våra behandlingar kan vi även visa datorsimulerade illustrationer av det förmodade behandlingsresultatet.
Om du bestämmer dig för en behandling planerar vi den gemensamt och lägger samtidigt upp en plan för hur och i vilken ordning dina ålderstecken ska behandlas och hur resultatet ska underhållas. Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt.

2. Själva ingreppet

I likhet med andra ultraljud placeras en slät applikator på huden på en skärm ser läkaren en bild som gör att din läkare vet exakt vart energin kommer att skickas.  Samma applikator används sedan för att leverera låga nivåer av fokuserade värme i precis rätt djup under huden för att uppnå en positiv effekt, samtidigt som ytan av huden är helt opåverkad. Effekten i huden av energi är att den stimulera tillväxten av nya kollagen.  En gradvis åtdragning och uppstramning inträffar, vilket resulterar i ett naturlig lyft av huden över tiden. Det kan uppstå ett visst obehag när energin levereras till huden Detta obehag är endast tillfälligt och ett tecken på kollagen uppbyggnadsprocess har inletts. För att behandlingen skall bli en positiv upplevelse får du smärtstillande och lugnande tabletter en timme innan behandlingen.

3. Tiden efter

Det behövs ingen återhämtning efter behandlingen, resultatet blir naturligt och ingen kan se att du gjort en behandling. Uppföljning sker på kliniken efter 4 – 12 månader efter behandlingen då tas bilder som jämförs med bilder före behandlingen för att se det slutliga resultatet.

Du kan givetvis kontakta oss när som helst om du har frågor eller funderingar.

Risker / Bieffekter

Det finns inga risker förknippade med Ultherapy. Ultraljudstekniken har använts inom medicinen i mer än 50 år och flera undersökningar har visat att Ultherapy är en säker behandling.

Här kan du boka konsultation för Ultheraphy direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar