Boka ditt besök online

Juvederm och Restylane

|||Juvederm och Restylane
Juvederm och Restylane 2017-12-28T15:41:57+00:00

Här kan du boka konsultation för injektionsbehandling med Restylane/Juvederm direkt online!

Vill Du snabbt och enkelt behandla veck och rynkor?
Låt oss hjälpa dig med en injektion med antingen Restylane eller Juvederm.

Bli fri från rynkor och veck i huden med hjälp av en injektionsbehandling hos Conturkliniken.

Du är inte ensam. Restylane eller Juvederm injektion eller en injektion med hyaluronsyra är en enkel behandling utan 
några förberedelser och med minimal eftervård. Restylane/Juvederm/hyaluronsyra fyller på lite av det som är förlorat. Eftersom hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen så är riskerna för allergiska reaktioner försvinnande liten. Beroende på vilka vilken del av kroppen och hur stor utfyllnad patienten önskar injiceras fillern olika djupt och i olika mängd.
Om du överväger en Restylane injektion kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig av en injektion. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

OM – Rynkbehandling med Hyaluronsyra

Flertalet preparat består av hyaluronsyra och är grunden i många av de produkter som används för vävnadsutfyllnad (fillers). De kan framställas på lite olika sätt och av olika tillverkare men verkar lika och behandlingarna utförs på lika sätt. Hyaluronsyra är en gelé och finns naturligt i huden och många andra vävnader i kroppen är fungerar som hudens stabilisator och bla kollagenet som är viktigt för hudens spänst och fasthet flätas in i hyaluronsyran. Med stigande ålder minskar hyaluronsyran i huden och rynkor bildas.

En Hyaluroninjektion kan hjälpa Dig att snabbt och enkelt bli av med besvärande rynkor 
eller ojämnheter. Hyalurosyra har en långvarig effekt men är inte permanent vilket oftast är en fördel då det sker en naturlig förändring i ansiktet. Det finns olika former av hyaluronsyra beroende på vart den skall injiceras och av vilken anledning. Djupa veck kräver en grövre substans medan tunna ytliga rynkor eller hudföryngring en tunnare substans. I läppar kan det vara en fördel att använda en specialsubstans för just läppar.

Effekten av injektionen sitter i 3-12 månader beroende på individuell nedbrytning av hyaluronsyran och antalet gånger man injicerat. Fillern kan dock på ett enkelt sätt uppnå en lokal förbättring som kanske är önskemålet just nu.

Exempel på Hyaluronsyrebaserade injektionsprodukter är Juvederm, och Restylane. Vi rekommenderar ofta att dessa behandlingar kombineras med injektionsbehandling och Conturklinikens hudvårdsprogram, IPL-behandling för ett naturligt, föryngrande resultat som varar länge.

Här kan du boka konsultation för injektionsbehandling med Restylane/Juvederm direkt online!