Information om Coronaviruset eller Covid 19

Läs mer

Läppförstoring

Läppförstoring med Fillers och Conturmetoden

Boka konsultation för läppförstoring
läppförstoring hos kvinna med naturligt resultat

Fylliga och sensuella läppar är ett ideal för många män och kvinnor. När vi blir äldre tunnas läpprödan ut och konturen på läpparna blir mer otydlig. Även amourbågen på överläppen tappar sin tydlighet. Att göra en läppförstoring med fillers är en vanlig behandling – tryggt och säkert hos Conturkliniken. Vi utför läppförstoring enligt Conturmetoden – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande.

behandling med fillers i läpparna

En läppförstoring kan hjälpa dig

Med läppförstoring får du en mun som harmonierar med ditt ansikte.

Det är en enkel behandling som ger läpparna en fylligare och mer sensuell form. Läppkonturen förstärks med bibehållen naturlighet. Dessutom slätar en läppförstoring ut de fina åldersrelaterade rynkorna och linjerna på överläppen.

Inte bara kvinnor kommer till Conturkliniken i Stockholm för att få en läppförstoring. Även många män vill förbättra sitt utseende.

Boka konsultation

Naturligt resultat med fillers (Restylane eller Juvederm) i läpparna

Hyaluronsyra är en gelé som finns naturligt i kroppen. Med en tunn kanyl sprutas den in i läpparna för att tillföra volym.

Hyaluronsyra har en långvarig men inte permanent effekt vid läppförstoring, vilket oftast är en fördel då det sker en naturlig förändring i ansiktet över tid. Till läpparna använder vi ofta en specialsubstans för att skapa fyllighet.

På Conturkliniken i Stockholm arbetar vi med Restylane och Juvederm. Olika tillverkare av en och samma produkt, dvs hyaluronsyra. Som ett mer permanent alternativ kan man använda kroppens eget fett. Läs mer under Injektionsbehandlingar.

Vi har arbetat med läppförstoring sedan 1995

Mer om injektionsbehandling