Estetiska kombinationsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar som kombinationsbehandlingar

Boka konsultation direkt online
äldre kvinna inför ansiktsbehandling

Estetiska behandlingar som kombinationsbehandlingar

Det finns många fördelar med att satsa på en kombinationsbehandling istället för enskilda estetiska behandlingar. Genom att åtgärda fler problemområden samtidigt, får du ett naturligt och enhetligt resultat. Detta är svårare att uppnå om du gör en ansiktsbehandling i taget, eller enbart exempelvis väljer att göra botox vid ögonbrynen.

äldre man får fillerbehandling
tjej blir undersökt av kirurg innan behandling

Mer effektivt med kombinationsbehandling

Om du ändå har planer på att utföra fler än en estetisk behandling, finns det många fördelar med att slå ihop dem till en kombinationsbehandling. Dels blir det relativt kostnadseffektivt att boka in ett och samma behandlingstillfälle, och dels blir det tidseffektivt för dig som kund hos oss.

En vanlig kombinationsbehandling är exempelvis att kombinera botox med fillers och/eller IPL-behandlingar. Det visuella resultatet blir enhetligt och fräscht, men utan uppenbart fokus på en och samma del av ansiktet.

Lång erfarenhet av kombinationsbehandlingar

Vi på Conturkliniken har idag mer än tio års erfarenhet av att utföra lyckade kombinationsbehandlingar. Alla våra estetiska behandlingar är fokuserade på att skapa ett så bra individuellt anpassat helhetsresultat som möjligt. Genom att lägga ett stort fokus på helheten, har vi hittills hjälpt tusentals nöjda patienter.

Estetiska kombinationsbehandlingar

Vid konsultationen ges en exakt prisuppgift på den kombinationsbehandling som är bäst för just Dig för såväl ansikte som kropp.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Unik rabatt för våra trogna kunder!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

För våra stamkunder
bonuskort på conturkliniken för 15% på en behandling