Kombinationsbehandlingar

Om kombinationsbehandlingar på Conturkliniken

Boka konsultation online
äldre kvinna inför ansiktsbehandling

Kombinera ingrepp med ansiktsbehandling

Efter ett genomfört kirurgiskt ingrepp – oavsett om du genomgått en ansiktsbehandling, en behandling med botox eller exempelvis en hudslipning – krävs alltid en tids konvalescens. Beroende på ingreppets art kan den variera mellan allt från någon dag till 2–3 veckor.

En hudslipning eller laserbehandling brukar till exempel enbart kräva 1–2 dagars konvalescenstid, medan ett ansiktslyft kräver ca 2–4 veckor. Konvalescenstiden är viktig för läkningen, men också för att njuta av att man tagit ett beslut att ge sig själv denna tid.

kirurg undersöker kvinna inför kombinationsbehandling av ansikte
conturklinikens rum för patienter

Kombinationsingrepp ger kortare konvalescenstid

Det är inte ovanligt att man önskar åtgärda flera detaljer som var för sig kräver konvalescens. Med modern kirurgi är det en fördel att kombinera de olika ansiktsbehandlingarna och eventuella ingreppen, och på så sätt få en och samma konvalescenstid.

Det är mycket vanligt att man samtidigt som man gör ett ansiktslyft också passar på att korrigera hängande ögonlock, för att på så sätt skapa en harmoni i ansiktet med pigga ögon och en skarpare käklinje. Kanske behöver huden en uppfräschning och samtidigt som man åtgärdar något annat utförs då även en ansiktsbehandling så som en hudslipning eller en kemisk peeling. Att utnyttja narkosens bedövning är en god investering som i längden spar både tid och pengar.

Med mer än tio års erfarenhet av kombinationsbehandling där vi tar ett helhetsgrepp om varje patients individuella behandling, har vi idag tusentals nöjda patienter.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Funderar du på delbetalning eller behöver hjälp med finansiering av ditt ingrepp eller ansiktsbehandling?

Se alternativ