fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Botox mot rynkor

Hem | Estetiska behandlingar | Ansikte | Botox | Botox mot rynkor

Boka konsultation för botoxbehandling direkt online!

Botox mot rynkor – Ger ett fräscht och utvilat ansikte

Har du rynkor och linjer i ansiktet som gör att du ser onödigt trött ut? Med en Botoxbehandling kan du enkelt bli av med rynkor i pannan, runt munnen och andra delar av ansiktet på ett effektivt sätt. Du får ett naturligt resultat där ansiktet ser fräscht och utvilat ut. Vi på Conturkliniken är experter inom området och erbjuder det allra senaste inom bland annat estetiska behandlingar. Behandlingen sker genom injektioner och man slipper krävande kirurgiska ingrepp. På bara en liten stund har du blivit av med rynkorna.
Botox begandling ansiktet slätar ut din hy effektivt.

Så fungerar Botox:

Botulinumtoxin, kallad Botox, är effektivt att använda för att ta bort rynkor i pannan och runt munnen och andra ställen där rynkor kan uppstå. Botox reducerar fina linjer och rynkor genom att den innehåller ett muskelavslappnande ämne samt blockerar nervimpulser på valda delar av ansiktsmuskulaturen. Närliggande muskler fortsätter att fungera som vanligt.
Här kan du enkelt och smidigt boka en Botoxbehandling mot rynkor.

Botox tar effektivt bort rynkor i ansiktet, såsom exempelvis följande:

  • Bekymmersrynkor – dessa rynkor kallas även för argrynkor eller glabellarynkor och är vertikala mellan ögonbrynen.
  • Pannrynkor – När man rynkar på pannan ser man dessa horisontella rynkor och de kan med åren kvarstå även när pannan är i neutralt läge.
  • Kråksparkar – Runt ögonen finns dessa små rynkor som ofta förstärks när man ler.

Fördelar med en Botoxbehandling:

  • Snabb behandling – hela ingreppet tar inte mer än 10-20 minuter och behandlingen är relativt smärtfri, enkel och innebär ingen lång läkeperiod. Du kan helt enkelt återgå till dina normala aktiviteter direkt efter ingreppet.
  • Enkelt ingrepp – små mängder Botox injiceras med en tunn nål i valda områden där du önskar behandling.
  • Smärtfritt – Injiceringen känns men man behöver därför ingen bedövning. Det kan liknas mer vid ett myggbett eftersom nålen är tunn och det är endast en liten mängd vätska som injiceras.
  • Snabbt bra resultat – Botox begränsar nervsignalerna till valda delar av ansiktsmuskulaturen så att den inte spänns och därigenom minskas rynkor i de områden som behandlas. Efter behandlingen blir huden snabbt betydligt slätare och fritt från rynkor. De muskler som inte behandlas fortsätter att fungera som vanligt.

Hur lång tid tar det innan man ser resultatet?

Du kan se resultatet redan efter 3-14 dagar och vissa typer av behandlingar kan dröja till två veckor innan man ser resultatet.

Hur länge håller resultatet efter en behandling?

Vanligtvis håller en behandling 3-6 månader, sedan är det läge att göra en ny behandling.

Boka konsultation för botoxbehandling direkt online!