Boka ditt besök online
Botox 2017-12-28T16:49:29+00:00
Här kan du boka konsultation för botoxbehandling direkt online!

Botoxbehandlingar på Conturkliniken för att ta bort rynkor och veck

Vill du bli av med onödiga rynkor och veck?

Alla människor förändras i ansikte och kropp med stigande ålder. Och förändringarna är förstås individuella. Ett vanligt besvär i ansiktet är en rynka mellan ögonen som gör att man ser arg ut. Andra problem är ”kråksparkar” runt ögonen, och rynkor på överläppen och i pannan.
Botox begandling ansiktet slätar ut din hy effektivt.

En Botox-injektion kan hjälpa dig

Med en Botoxinjektion blir du snabbt och enkelt av med besvärande rynkor eller svettningar.

Effekten av en Botoxinjektion runt ögonen sitter kvar i 3-6 månader och kan därefter upprepas. Vi rekommenderar ofta att dessa behandlingar kombineras med injektionsbehandling av rynkor och Conturklinikens hudvårdsprogram, en IPL-behandling för ett naturligt, föryngrande resultat som varar längre. Botox injektion är också mycket effektivt mot svettningar. Redan efter ett par dagar efter injektionen är besvären borta.

Effekten varierar hos olika personer men varaktigheten sträcker sig från fyra och ända upp till 12 månader. Botox är godkänt som läkemedel mot svettningar sedan 2003.

Naturligt resultat med Botox

Vad är Botox? Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler. De senaste 10-15 åren har Botox använts för reduktion av ansiktsrynkor orsakade av muskelsammandragningar. Botox försvagar kraften i de muskler som skapar rynkor i pannan och runt ögonen. På så vis blir huden slätare. Behandlingen är enkel och det krävs ingen efterbehandling.

En vanlig missuppfattning är att Botox helt förlamar muskulaturen. De muskler som inte behandlats fortsätter att fungera som vanligt. Botox nervsignalsbegränsande effekt gör att ämnet med stor framgång kan användas för att behandla spänningsrelaterad huvudvärk, svettningar i handflator och/eller under armarna samt besvärande fotsvett.

Hur fungerar Botox? Botox blockerar signalöverföring mellan nerv och muskel och minskar på så vis muskelns förmåga till kontraktion (sammandragning). Muskelns slappnar av och rynkan slätas ut. Botox verkar lokalt där det injiceras, andra muskler påverkas inte. Det tar i regel 3-5 dagar innan behandlingen börjar verka och ca 1-2 veckor innan full effekt uppnås Idag är injektionsbehandling med Botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen.

Besväras du av mycket svett?

Att svettas är helt normal och ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen. Många personer har ovanligt hög svettproduktion, under armarna, i händerna eller under fötterna. Besvär som skapar obehagskänslor i vardagen, när man rör sig bland människor. Du kanske överväger en Botox injektion och vill veta mer. Nedan får du en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom du är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Här kan du boka konsultation för botoxbehandling direkt online!

Relaterade behandlingar