fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Här kan du boka konsultation för botoxbehandling direkt online!

Botoxbehandlingar på Conturkliniken för att ta bort rynkor och veck

Vill du bli av med onödiga rynkor och veck?

Alla människor förändras i ansikte och kropp med stigande ålder. Och förändringarna är förstås individuella. Ett vanligt besvär i ansiktet är en rynka mellan ögonen som gör att man ser arg ut. Andra problem är ”kråksparkar” runt ögonen, och rynkor på överläppen och i pannan.
Botox begandling ansiktet slätar ut din hy effektivt.

En Botox-injektion kan hjälpa dig

Med en Botoxinjektion blir du snabbt och enkelt av med besvärande rynkor eller svettningar.

Effekten av en Botoxinjektion runt ögonen sitter kvar i 3-6 månader och kan därefter upprepas. Vi rekommenderar ofta att dessa behandlingar kombineras med injektionsbehandling av rynkor och Conturklinikens hudvårdsprogram, en IPL-behandling för ett naturligt, föryngrande resultat som varar längre. Botox injektion är också mycket effektivt mot svettningar. Redan efter ett par dagar efter injektionen är besvären borta.

Effekten varierar hos olika personer men varaktigheten sträcker sig från fyra och ända upp till 12 månader. Botox är godkänt som läkemedel mot svettningar sedan 2003.

Läs mer om våra botoxbehandlingar

Steg för steg – Botox injektion
Frågor och svar om botox
Här kan du boka konsultation för botoxbehandling direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar