Boka ditt besök online
Ansikte 2017-12-19T13:28:06+00:00

Conturkliniken är experter på plastikkirurgi och estetiska ansiktsbehandlingar.

Genom att kombinera det bästa från traditionell estetisk kirurgi med titthålsteknik, laserbehandling och fettransplantation backar vi tiden och skapar ett föryngrat utseende utan att förändra de individuella personlighetsdragen
Om ansiktlyft, ögonlocksplastik, injektionsbehandlingar och mycket mer, hos Conturkliniken.

Många människor upplever att ansiktet inte riktigt stämmer överens med hur man känner sig eller med den ”inre” åldern. Eller så kanske man dras med någon detalj man inte är nöjd med eller som skapar komplex eller osäkerhet. Missnöje med ansiktets utseende kan bero på allt från ett hudveck, acne, acneärr eller ytliga blodkärl till ett generellt åldrat utseende som man vill ha åtgärdat. Ibland krävs bara en så kallad rynkspruta med Restylane, Juvederm eller en enklare laserbehandling. Men det kan också vara så att man vill ha ett större kombinationsingrepp, som t ex ansiktslyft / pannlyft, estetisk kirurgi i ögonregionen och hudföryngrande behandling.

På Conturkliniken i Stockholm betraktar vi åldrandet i ansiktet som en tredimensionell process, det innebär att med tilltagande ålder minskar volymen genom att mängden underhudsfett minskar. Samtidigt blir hudens elasticitet sämre och ansiktsmuskulaturens spänst avtar. Resultatet blir ett tunnare ansikte med insjunkna partier i kombination med åldrad hud som skapar sk kalkonhals och hamsterpåsar. Med denna kunskap som utgångspunkt är det för oss självklart att återskapa förlorad volym, erbjuda hudförbättrande alternativ som medicinska hudvårdsprogram och peelingar i kombination med ansiktslyft.

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att helheten i ansiktet beaktas för att inte skapa kontraster som avslöjar att estetisk kirurgi utförts. Genom att kombinera det bästa från traditionell estetisk kirurgi med titthålsteknik, laserbehandling och fettransplantation backar vi tiden och skapar ett föryngrat utseende utan att förändra de individuella personlighetsdragen. Det är detta koncept som gör oss unika och som sammanfattas i begreppet Conturmetoden.

Många patienter börjar med att göra en mindre behandling för att känna sig för. Vad som går att göra och i vilken omfattning du vill göra det får du möjlighet att diskutera igenom noggrant med oss när du kommer på konsultation.