Ansikte

Ansiktsbehandling på Conturkliniken® i Stockholm

Boka rådgivning enkelt online
Estetisk behandling hos kvinna

Vi är experter på estetiska ansiktsbehandlingar och hudvård

Genom att kombinera injektionsbehandling med s.k fillers och botox med IPL och medicinsk hudvård, erhåller man ett överlägset bättre resultat än vid användandet av endast någon av ansiktsbehandlingarna. Synergieffekten ger bästa resultat.

Behandling mot ansiktets åldrande

Om ansiktets åldrande och möjliga åtgärder med hjälp av föryngrande metoder. 

Läs om ålderstecken
fillers i pannan på man

Botox

Alla människor förändras i ansikte och kropp med stigande ålder. Med en Botoxinjektion blir du snabbt och enkelt av med besvärande rynkor eller svettningar.

Mer om botox
fillerbehandling i ansiktet på kvinna

Injektionsbehandling

Vill du snabbt och enkelt bli av med rynkor, veck eller återskapa volym i ansiktet? Då kan en injektionsbehandling hjälpa dig.

Mer om injektionsbehandlingar

Juvéderm och Restylane

En Hyaluroninjektion kan hjälpa dig att snabbt och enkelt bli av med besvärande rynkor 
eller ojämnheter. Hyaluronsyra är inte permanent.

Mer om Juvéderm och Restylane

Funderar du på en ansiktsbehandling?

Se våra priser här
ansiktsbehandling med laserpeeling

Laserpeeling

När huden åldras blir dess elasticitet sämre. Få bättre hy och mindre rynkor med laserpeeling. Modern laserteknik ger säkerhet, komfort och effektivitet.

Mer om laserpeeling
fillers i läpparna på tjej

Läppförstoring

Vi har arbetat med läppar sedan 1995 och har kunskapen att göra dina läppar naturligt fylliga. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Om läppförstoring

Missprydande blodkärl

Vi jobbar både med laser och IPL (Intense Pulsed Light) men även med injektioner. Injektioner fungerar bäst på bl a ben, medan laser är utmärkt till ansiktet.

Om behandling av missprydande blodkärl

Kombinationsbehandlingar

Kombinera olika ansiktsbehandlingar och få en snabbare läkningstid.

Mer om kombinationer
ansiktskirurgi äldre kvinna

Ultherapy

Ansiktslyft utan operation! Ultherapy stimulerar tillväxten av nya kollagen. En gradvis åtdragande och uppstramande effekt inträffar, vilket resulterar i ett naturlig lyft av huden över tiden.

Mer om Ultherapy

På Conturkliniken i Stockholm betraktar vi åldrandet i ansiktet som en tredimensionell process.

Det innebär att med tilltagande ålder minskar volymen genom att mängden underhudsfett minskar. Samtidigt blir hudens elasticitet sämre och ansiktsmuskulaturens spänst avtar.

Resultatet blir ett tunnare ansikte med insjunkna partier i kombination med åldrad hud som skapar sk kalkonhals och hamsterpåsar. Med denna kunskap som utgångspunkt är det för oss självklart att återskapa förlorad volym, erbjuda hudförbättrande alternativ som medicinska hudvårdsprogram och peelingar i kombination med ansiktslyft.

Många människor upplever att ansiktet inte riktigt stämmer överens med hur man känner sig eller med den ”inre” åldern. Eller så kanske man dras med någon detalj man inte är nöjd med eller som skapar komplex eller osäkerhet.

Missnöje med ansiktets utseende kan bero på allt från ett hudveck, acne, acneärr eller ytliga blodkärl till ett generellt åldrat utseende som man vill ha åtgärdat. Ibland krävs bara en så kallad rynkspruta med Restylane, Juvederm eller en enklare laserbehandling. Men det kan också vara så att man vill ha ett större kombinationsingrepp, som t ex ansiktslyft / pannlyft, estetisk kirurgi i ögonregionen och hudföryngrande behandling.

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att helheten i ansiktet beaktas för att inte skapa kontraster som avslöjar att estetisk kirurgi utförts. Genom att kombinera det bästa från traditionell estetisk kirurgi med titthålsteknik, laserbehandling och fettransplantation backar vi tiden och skapar ett föryngrat utseende utan att förändra de individuella personlighetsdragen. Det är detta koncept som gör oss unika och som sammanfattas i begreppet Conturmetoden.

Många patienter börjar med att göra en mindre behandling för att känna sig för. Vad som går att göra och i vilken omfattning du vill göra det får du möjlighet att diskutera igenom noggrant med oss när du kommer på konsultation.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år