Estetiska behandlingar

Skönhetsbehandlingar och Estetiska behandlingar hos Conturkliniken i Stockholm

Boka online
Estetisk behandling hos kvinna

Små skönhetsbehandlingar kan ge stora resultat. Med våra estetiska behandlingar kan du bli av med kråksparkar, ålderstecken och även besvärande svettningar. Våra läkare är specialister och med en personlig konsultation kan ni tillsammans komma fram till vad som är bäst för dig.

Hos oss får du alltid en personlig plan så du vet exakt vad som kommer hända, och vi finns här för dig hela vägen fram till ett lyckat resultat.

Före- och efterbilder på estetiska behandlingar

Se bilder

Ansikte

Genom att kombinera det bästa från traditionell estetisk kirurgi med titthålsteknik, laserbehandling och fettransplantation backar vi tiden och skapar ett föryngrat utseende utan att förändra de individuella personlighetsdragen.

Se alla ansiktsbehandlingar

Medicinsk hudvård

Conturkliniken har lång erfarenhet av att behandla olika typer av hudproblem.

Se alla hudvårdsbehandlingar

Laserbehandlingar

Vi använder laser istället för skalpell. Det innebär mindre värk, svullnad och blödning – och kortare konvalescens. Med laser genomför vi ögonlocksplastik, rynkbehandling och justering av generellt åldrad hud.

Se alla laserbehandlingar
ytliga blodkärl på ben hos äldre kvinna

Ytliga kärl på benen

Det är vanligt att drabbas av ytliga blodkärl/ådernät; ända upp till 85 % av alla människor har ådernät och det förekommer lika ofta hos kvinnor som hos män. Det är helt ofarligt, men upplevs av många som missprydande.

Se behandlingsformer

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka konsultation

Botox

Om du funderar på en Botox-behandling så kan vi rekommendera att du kombinerar behandlingen med Conturklinikens hudvårdsprogram, en IPL-behandling eftersom du då får ett naturligt resultat som föryngrar dig och varar längre. Vi använder även Botox vid behandling av besvärande svettningar. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Läppförstoring

Vem vill inte ha fylliga, sensuella läppar? Tyvärr tappar läpparna sin tydlighet när vi blir äldre. Vill du få tillbaka dina sinnliga läppar, eller få de läppar du alltid drömt om, så kan vi hjälpa dig.

Laserpeeling

Om du känner dig lite hängig och grå rekommenderar vi laserpeeling. Vi rekommenderar att du kombinerar behandlingen med Conturklinikens medicinska hudvårdsprogram, allt för att bevara och underhålla resultatet. Vill du ha ett mer djupverkande, långvarigt resultat rekommenderar vi ansiktslyft. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Ultherapy

Ultraljudet jobbar effektivt utan att skada huden och det blir inga bieffekter efter en behandling; du kan gå direkt härifrån och ingen kommer se att du genomgått framgångsrik, långtidsverkande behandling (den fulla effekten byggs gradvis upp under de närmaste månaderna). Hör gärna av dig för en första konsultation!

Juvederm och Restylane

Risken för allergiska reaktioner är minimala då hyaluronsyra redan förekommer naturligt i kroppen. Och du behöver inte vara orolig för att få ett helt stelt ansikte, det är inte så som moderna fillers fungerar. Våra läkare är extremt kunniga inom området och i samråd med dig så tar de fram en lösning som ger dig ett ungt och naturligt resultat. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Missprydande blodkärl

Brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa, eldsmärken, rodnad vid rosacea och ärr. Du behöver inte hålla på med täckkräm eller dölja med kläder; vi hjälper dig ta bort missprydande blodkärl och oönskad rodnad. Till på köpet får du en strukturell förbättring av huden. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Injektionsbehandlingar

Ständigt trött och hängig på utsidan? Det kan vara tärande även för insidan. Om du vill matcha din inre ålder med ditt yttre kan vi hjälpa dig. Med hjälp av injektioner med olika djup och mängd kan vi spola tillbaka tiden. Och det gör inte ont; både Juvéderm och Restylane innehåller lokalbedövning som minskar eventuellt obehag. Resultatet blir en slätare, ungdomligare hy och ett naturligt utseende. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år