fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Estetiska behandlingar

Hem | Estetiska behandlingar

Estetiska behandlingar hos Conturkliniken i Stockholm

Små behandlingar kan ge stora resultat. Med våra estetiska behandlingar kan du bli av med kråksparkar, ålderstecken och även besvärande svettningar. Våra läkare är specialister och med en personlig konsultation kan ni tillsammans komma fram till vad som är bäst för dig. Hos oss får du alltid en personlig plan så du vet exakt vad som kommer hända, och vi finns här för dig hela vägen fram till ett lyckat resultat.

Ansikte

Hudvård

Laserbehandlingar

Botox

Om du funderar på en Botox-behandling så kan vi rekommendera att du kombinerar behandlingen med Conturklinikens hudvårdsprogram, en IPL-behandling eftersom du då får ett naturligt resultat som föryngrar dig och varar längre. Vi använder även Botox vid behandling av besvärande svettningar. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Läppförstoring

Vem vill inte ha fylliga, sensuella läppar? Tyvärr tappar läpparna sin tydlighet när vi blir äldre. Vill du få tillbaka dina sinnliga läppar, eller få de läppar du alltid drömt om, så kan vi hjälpa dig. Vi har arbetat med läppar sedan 1995 och har kunskapen att göra dina läppar naturligt fylliga. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Laserpeeling

Om du känner dig lite hängig och grå rekommenderar vi laserpeeling. Laserpeeling har en föryngrande verkan på hela ansiktet och ger huden en omedelbar ungdomlighet och spänst. Vi rekommenderar att du kombinerar behandlingen med Conturklinikens medicinska hudvårdsprogram, allt för att bevara och underhålla resultatet. Vill du ha et mer djupverkande, långvarigt resultat rekommenderar vi ansiktslyft.  Hör gärna av dig för en första konsultation!

Ultherapy

Ultherapy eller ultraljudsbehandling passar perfekt för dig som vill strama upp och få ett litet lyft utan att genomgå ett större ingrepp. Ultraljudet jobbar effektivt utan att skada huden och det blir inga bieffekter efter en behandling; du kan gå direkt härifrån och ingen kommer se att du genomgått framgångsrik, långtidsverkande behandling. (Den fulla effekten byggs gradvis upp under de närmaste månaderna.)
Hör gärna av dig för en första konsultation!

Juvederm och Restylane

Med stigande ålder minskar hyaluronsyran i huden och rynkor bildas. Vi kan hjälpa dig att fylla på lagren så att du fördröjer ålderstecknen och minskar rynkor. Risken för allergiska reaktioner är minimala då hyaluronsyra redan förekommer naturligt i kroppen. Och du behöver inte vara orolig för att få ett helt stelt ansikte, det är inte så som moderna fillers fungerar. Våra läkare är extremt kunniga inom området och i samråd med dig så tar de fram en lösning som ger dig ett ungt och naturligt resultat. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Missprydande blodkärl

Brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa, eldsmärken, rodnad vid rosacea och ärr. Du behöver inte hålla på med täckkräm eller dölja med kläder; vi hjälper dig ta bort missprydande blodkärl och oönskad rodnad. Till på köpet får du en strukturell förbättring av huden.

Vi jobbar både med laser och IPL (Intense Pulsed Light) men även med injektioner. Injektioner fungerar bäst på bl a ben, medan laser är utmärkt till ansiktet. Hör gärna av dig för en första konsultation!

Injektionsbehandlingar

Ständigt trött och hängig på utsidan? Det kan vara tärande även för insidan. Om du vill matcha din inre ålder med ditt yttre kan vi hjälpa dig. Med hjälp av injektioner med olika djup och mängd kan vi spola tillbaka tiden. Och det gör inte ont; både Juvéderm och Restylane innehåller lokalbedövning som minskar eventuellt obehag. Resultatet blir en slätare, ungdomligare hy och ett naturligt utseende. Hör gärna av dig för en första konsultation!