Är du inte nöjd med dina bröst? Vi hjälper dig till ett snyggt och naturligt resultat

Hur brösten ser ut, passar din kropp elller uppfattas spelar stor roll för välbefinnandet. För många kvinnor betyder det mycket att vara nöjd med bröstens proportioner och utseende. Varmt välkommen att ta del av höstens erbjudande!

Så här gör du för att ta del av erbjudandet

Vi börjar alltid med en konsultation som tar 45 – 60 minuter (kostnad: 500 kr). När du vid- eller efter konsultationen bokar tid för en bröstplastik, drar vi av 4000 kr från den totala operationskostnaden.* OBS! Bokning av konsultation rörande bröstoperation måste ske innan kampanjdatumets slut 2017 11 30.

08 – 503 85 800
BOKA ONLINE
Maila till oss

Vårt erbjudande

  • Trygg och säker bröstplastik hos Conturkliniken® i Stockholm
  • Centralt belägen, topputrustad klinik med egen narkosläkare och välutbildad personal
  • Erfarna bröstkirurger med lång gedigen erfarenhet.
  • FDA godkända Mentorimplantat och Allerganimplantat. FDA /amerikanska läkemedelsverket
  • 4000 kr rabatt på bröstplastik

Villkor

FDA godkända Mentor bröstimplantat

Säkra bröstimplantat

Vi utför vi årligen en mängd bröstoperationer och våra bröstkirurger har lång och gedigen erfarenhet av bröstoperationer. Vi använder endast  Allerganimplantat och registrerar till BRIMP för att öka patientsäkerheten och bidra till forskningen. Här kan du läsa mer om bröst – plastikkirurgi.

Läs mer

Bröstförstoring – steg för steg

När du kommer till oss på Conturkliniken i Stockholm för första gången får du träffa en läkare och/eller sköterska för att kunna ställa alla frågor, lufta eventuella farhågor och stämma av dina förväntningar. Det allra viktigaste för oss är att du känner dig trygg och har fullt förtroende för oss.

Läs mer

Kliniken

Vi på Conturkliniken använder oss av den allra senaste tekniken och bedriver vår verksamhet i fräscha och anpassade lokaler mitt i Östermalm. Här kan du se bilder och läsa mer om kliniken: Egen operations – avdelning med den senaste utrustningen, kunniga narkosläkare och kirurger, övernattningslokaler mm.

Läs mer

Se fler populära behandlingar!

Vi på Conturkliniken® i Stockholm erbjuder ett brett utbud av olika plastikkirurgiska ingrepp och estetiska behandlingar. Här nedan kan du se några av våra mest populära behandlingar..

Läs mer om våra behandlingsformer

Plastikkirurgi i över 20 år.

Här på hemsidan hittar du all information om våra behandlingar och hur plastikoperationer går till. Det går även att boka besök direkt online. Vi hoppas att du hittar det du söker, skulle du ha några frågor så tveka inte att höra av dig till oss!

Våra öppettider är:
Måndag – Torsdagar: 08.00 – 17.00
Fredagar: 08.00 – 16.30