Besväras du av missprydande hårväxt och har tröttnat på rakhyvlar och cremer?

Du är inte ensam. Conturkliniken i Stockholm tillhör pionjärerna inom laser och IPL-behandlingar och har genom åren behandlat många nöjda kunder med olika typer av laserbehandlingar.

IPL-behandling mot missprydande/generande hårväxt kan hjälpa dig

Hårväxt på ”fel” ställe är ett problem för många såväl män som kvinnor. Förhoppning att permanent ta bort hårväxten så den aldrig mer kommer tillbaka är en förväntan på behandlingen som sällan kan uppfyllas. Det är ju så gott som inget ställe på kroppen förutom fotsulor och handflator som är helt utan hårväxt. Hårstråna växer i olika perioder, aktivt eller vilande . Det är endast synligt hår som kan IPL-behandlas. Vilande hårsäckar måste först bli aktiva för att kunna behandlas. Flera behandlingar krävs med 3-4 månaders intervall för att behandla hårsäck som ”legat i vila”.

IPL är en förkortning av Intensivt Pulsat Ljus, viket är en vidareutveckling av lasertekniken. På Conturkliniken i Stockholm har vi arbetat med dessa tekniker i mer än femton år och är väl förtrogna med behandlingarnas möjligheter, men även deras begränsningar. Behandlingar med olika slags laser kan vara ett mycket effektivt och bra sätt att åtgärda problem. Ofta når man det absolut bästa resultatet genom att kombinera IPL-och laserteknikens nya tillämpningar med andra välbeprövade metoder.

Om du överväger att behandla missprydande hårväxt  kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation. inför en IPL-behandling hår.

IPL-behandling med Conturmetoden – för ett mer bestående resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons besvär på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder   För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Boka besök online
Vill du ringa eller maila?
Se vår kontaktsida.

Svar på dina frågor

Ring oss på 08-503 858 00 eller maila oss så får du svar inom 24 timmar.