hudvård

om medicinsk hudvård

Tycker Du att din hud ser livlös ut?

Du är inte ensam. Ansiktet genomgår förändringar under hela livet hos oss alla. Med stigande ålder kan uteendet förändras genom t ex pigmentfläckar, vårtor och missprydande kärl uppstå. Elasticiteten avtar också samtidigt som underhudsfettet minskar, vilket ökar risken för rynkor. Även yttre faktorer som solljus, luftföroreningar och klimat spelar in.

Hos oss på Conturkliniken i Stockholm hjälper vi dig att få finare hud med medicinsk hudvård. Du är unik. Därför får du komma hit för en personlig konsultation där vi kommer fram till vilken medicinsk hudvård som passar dig bäst. Vi har mer än 15 års erfarenhet av medicinsk hudvård.

Medicinsk hudvård kan hjälpa dig

Tack vare medicinsk hudvård kan du få ett naturligare utseende som harmonierar med helheten. På Conturkliniken i Stockholm ger vi dig medicinsk hudvård genom ett individuellt anpassat hudvårdsprogram. Vi kombinerar olika produkter och rekommenderar ibland kompletterande behandling som exempelvis kemisk peeling.

Medicinsk hudvård med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons ålderstecken på. Hos oss på Conturkliniken i Stockholm är varje behandling individuellt upplagd, det gäller även medicinsk hudvård. Vi anpassar medicinsk hudvård genom ett individuellt hudvårdsprogram. På så vis uppnår vi ett mer synligt och varaktigt resultat. Vi kombinerar olika produkter och ibland rekommenderar vi en kompletterande behandling så som kemisk peeling eller någon form av laser-behandling.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva behandlingen, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Naturligt resultat med medicinsk hudvård

Vi föds alla med en mjuk och fin hud. Men under årens lopp påverkas huden av vårt normala åldrande och av yttre faktorer som solljus, luftföroreningar och klimat. Resultatet blir att vi drabbas av rynkor i hudplanet och djupare veck i panna och runt munnen. Våra hudvårdsprogram stimulerar hudcellerna så att du får en fastare och friskare hud med bättre lyster.

Genom en behandlingsform eller en kombination av olika behandlingar kan vi åtgärda dina åldestecken. Det är vanligt att avlägsna rynkor med injektion av hyaluronsyra eller botox. Vi kan också kombinera medicinsk hudvård med kirurgiska åtgärder som t ex ansiktslyft.

Du kan påverka din hud på olika sätt:

  • Daglig rengöring

  • Skydd

  • Bygga upp den med bland annat A-vitaminer för att huden ska bli spänstig och fast.

  • Korrigera genom behandling: missfärgningar, förstorade porer, acne, rynkor eller andra förändringar
     

Medicinsk djuprengöring

Om du inte behandlat din hud på ett tag eller vill starta upp med en riktig "rivstart" rekommenderar vi att du bokar en tid för medicinsk djuprengöring och portömning. Det finns också medicinsk peeling som ger en lättare peeling och passar för den som ej vill ha någon konvalensens.

Olika hudvårdsbehandlingar

IPL-behandling
Kemisk peeling
Laserpeeling
Medicinska hudvårdsprodukter 
                                                                                     

 

 Äntligen!Hudterapeut!

Ulrica Ericsson som tidigare drev Sensai Hud och Skönhet. Är nu Conturklinikens i Stockholm hudterapeut. Hon hälsar samtliga av sina "gamla"  Kanebo kunder välkomna och erbjuder Luminisieng Treatment . En behandling för både ansiktet och rygg. Behandlingen tar fram lystern i  huden  med Zo skin från Dr. Obagi. Känns huden torr och utan spänst är detta den perfekta behandlingen.

Tid 75 min  Pris 1250 kr 

Fråga en expert.
Ring upp mig, gratis!

Skriv in ditt nummer så ringer en expert inom området upp dig utan kostnad, så har du chans att lära dig mer.

Ditt telefonnummer

Svar på dina frågor

Ring oss på 08-503 858 00 eller maila oss så får du svar inom 24 timmar.